dijous, 29 de novembre del 2012

Fem un prezi explicant l'Scratch

En aquesta entrada, explicarem alhora dos programes utilitzats a classe. De fet, n'explicarem un d'ell per mitjà de la utilització de l'altre. Així, estem parlant de l'Scratch i el Prezi: per mitjà del Prezi explicaré l'Scratch.

Cal saber però, que el Prezi és una aplicació que serveix per fer presentacions però que s'allunya del típic i tòpic PowerPoint. La seva utilització no és difícil, només cal que entreu a la seva pàgina web, enllaçada en la paraula Prezi, i mireu el vídeo que hi ha penjat.



Penso que ambdues aplicacions ens poden ser molt útils en la carrera que estem estudiant i com a futurs mestres. D'una banda, el Prezi ens pot ser de gran utilitat sobretot durant la carrera en l'exposició de treballs. Tot i així, no n'hem de fer un ús abusiu, ja que la màgia d'aquesta aplicació està en la seva originalitat i innovació, i, per tant, s'hauria d'utilitzar amb mesura. D'altra banda, l'Scratch és una aplicació de la qual podem treuren molts avantatges com a mestres, ja que ens permet crear projectes que poden servir als alumnes per aprendre de forma més interactiva i més dinàmica, i que, a més, s'allunya de l'explicació a partir del llibre o del mestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada